• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt over 499 kr.

Junior slyngevugge – Lær om anbefalinger og produktet

Du har måske hørt om en junior slyngevugge før, men hvad indebærer dette produkt? Denne version af vuggen er lavet til børn, som er blevet for store til at ligge i den lille normale version, der er designet til babyer med en maksimal vægt på 15 kg.

Hvorfor vælge en junior slyngevugge?

Denne lidt større model har samme kvaliteter som en den version til babyer, og den har samme formål om at vugge barnet i søvn. Den er derfor perfekt til børn, som har svært ved at falde i søvn uden for vuggen. 

Dens rolige bevægelser op og ned efterligner bevægelserne fra da barnet lå i morens mave under graviditeten. Dette bidrager både til, at barnet får en dybere og længere søvn. En junior slyngevugge styrker barnets motoriske udvikling, og den kan bidrage til at styrke barnets balancesans og følesans.

Vægtkrav

Da børn generelt udvikler sig meget forskelligt, er det svært at give en præcis alder på, hvornår barnet er for stort til den almindelige størrelse. De fleste vugger bruges ofte til børn i alderen 0-2 år. En almindelig version kan derfor bruges til nyfødte og lidt større babyer, hvor en junior typisk klare børn op til 25 kg.

Mangler du inspiration til slyngevugge til tvillinger, så kan du læse meget mere om det her.

Hvornår skal man bruge en junior slyngevugge?

Denne model bruges ofte til børn, der vejer mellem 13 og 25 kg, og den kan derfor også bruges til babyer. Barnet må dog ikke sove i den om natten, når de selv har lært at vende sig. En junior slyngevugge er derfor tiltænkt som en vugge, der får barnet til at falde i ro eller til middagsluren.

Nem at tage med sig

En junior slyngevugge er perfekt til at tage med på ture, hvor man kan opleve, at barnet kan have sværere ved at finde ro. De er nemme at afmontere, hvilket betyder, at du kan tage dem med dig, når du skal på ferie eller i sommerhus. 

Har barnet brug for mere plads?

Hvis barnet har brug for endnu mere plads i vuggen, kan man bruge en afstiver madras, som både giver mere støtte og plads i vuggen. Står du desuden med spørgsmål om alt fra:

Eller mange andre spørgsmål, så kan vi svare på dem i vores blog.