• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt over 499 kr.

Må baby sove i slyngevugge om natten – Lær mere hos Bamocks

Bliv klogere på, om områder som, må baby sove i slyngevugge om natten og meget mere i Bamocks’ blogunivers. Vi har samlet al den viden, du behøver, som forælder. Lad putningen blive den rene leg med en vugge med motor fra Bamocks.

Få ro i hjemmet

Det er nok ikke gået ret manges næser forbi, at der er mange fordele ved at have en bevægelig vugge, som kan lave bløde, hoppende bevægelser, når det kommer til putning af børn, der både lider af søvnapnø, kolik, urolighed om natten, og mange andre problematikker.

Heldigvis er netop sådan en vugge til at få fingre i. Hos Bamocks har vi udviklet en slyngevugge, der sikkert og roligt luller dit barn i søvn på bedste vis.

Må baby sove i slyngevugge om natten?

Ja, det er helt okay at lade sin baby sove i en slyngevugge om natten. Du skal dog være opmærksom på, at barnet ikke får vendt sig i søvne. Dette kan være farligt. Derfor bør du kun lade små børn sove i en slyngevugge over natten, hvis aktivitetsniveauet stadig er relativt lavt, og hvis barnet endnu ikke selv kan rulle om på maven eller sætte sig op.

Når barnet er blevet stort nok til, at det selv kan bevæge sig rundt og sidde op, er det for stort til at lade baby sove i slyngevugge om natten

Fordele ved at lade baby sove i slyngevugge

Der er mange gode fordele ved at lade din baby sove i slyngevugge, både om dagen og om natten. Barnet får en langt mere rolig søvn, fordi vuggen imiterer de bølgende og hoppende fornemmelse, som det fik inde i livmoderen.

Du skal dog passe på, at du ikke får forvænt dit barn til at sove i slyngevugge, da barnet godt kan blive ‘afhængigt’ af det på den måde, og at det derfor vil være sværere for barnet at falde i søvn, når de ligger stille, end hvis de er blevet vugget i søvn i hele deres første levetid.