• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt over 499 kr.

Slyngevugge nyfødt – Hvornår må man begynde at bruge den?

Som ny forælder, kan det være svært at vide, hvornår man må bruge en slyngevugge til nyfødt, hvornår fast mad må indtages og alt muligt andet. Netop derfor har vi, hos Bamocks, skabt et blogunivers, hvor du kan læse mere om alt det, der er værd at vide.

Trætte forældre og trætte børn

Det kan være hårdt at være ny forælder, det ved vi. Derfor har vi også netop udformet et produkt, der gør det nemmere for enhver forælder at få barnet til at falde til ro og falde i søvn. Dette er især en fordel, hvis barnet har skæve soverytmer eller lider af kolik.

Du kan læse meget mere om vores mange produkter, som du med fordel kan bruge, når dit barn skal puttes, eller hvis du har brug for at have hænderne fri en kortere periode.

Slyngevugge til nyfødt: go eller no go?

Der er umiddelbart ikke noget i vejen for, at du kan lade din nyfødte baby sove i en Bamocks slyngevugge. Så længe barnet ligger stabilt i vuggen, er der ingen farer.

Vælger du at have en afstivende bund i din slyngevugge, skal du være opmærksom på, at din baby ikke triller om på siden eller lignende. Afstiveren gør, at vuggen ikke krammer barnet på samme måde og holder det stabilt.

Du kan dog med fordel bruge eksempelvis en babydyne til at lave en lille donut omkring barnet, eller blot ligge barnet ovenpå den, da dynen så vil skabe en blød barriere omkring baby, så denne ikke kan tilte rundt

Hvor længe må en nyfødt sove i en slyngevugge?

Der findes ikke en begrænsning for, hvor længe en nyfødt baby må ligge eller sove i en slyngevugge. Du skal dog, som forælder, altid være opmærksom på at barnet ikke triller rundt, om beskrevet ovenfor.

Du kan læs meget mere om, slyngevugge hvor længe baby må sove, hvis du vil lære mere.