• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt over 499 kr.

Slyngevugge – Hvor længe må baby ligge i den og sove?

Lær alt om slyngevugge, hvor længe baby må bruge den, ligge i den og sove i den. Bamocks’ smarte vugge med slynge kan både bruges, når barnet skal have en lur, men også når det skal beroliges. Læs mere om de mange muligheder her.

Hvem er Bamocks?

Hos Bamocks brænder vi for at skabe en bedre og nemmere tilværelse for nye forældre. Vi har skabt en lettere måde at få barnet til at falde til ro på, da dette ofte kan være en udfordring.

Som erfarne forældre, står vi 100% bag vores produkt. Derfor kan du også selv, som forældre, gøre dig den tjeneste, at få fingrene i en Bamocks vugge til dit barn, hvis du også er træt af at bounce rundt med din baby i armene eller køre lange ture i barnevognen uden held.

Slyngevugge: Hvor længe må baby ligge i den?

Der findes ikke udmiddelbart en begrænsning på, hvor længe dit barn må ligge i en slyngevugge. Dette gælder både i forhold til tid, men også alder.

Vores vugge med slynge og motor har dog en begrænsning på 15 kg, hvilket betyder, at du ikke kan bruge vuggen længere, når dit barn har passeret en vægt på dette.

Du kan dog med fordel bruge vores slyngevugge så længe, du end har lyst til, fra barnet er nyfødt. De bløde bevægelser vil nemlig efterligne de vuggende bevægelser fra livmoderen, som barnet kender.

Hvor længe må baby sove i en slyngevugge?

Som med svaret ovenfor, så findes der ikke en begrænsning for, hvor længe en baby må sove i en slyngevugge. Du skal dog altid, ligesom ved søvn i en seng, altid være opmærksom på barnets luftveje, om det kan få ordentlig luft og mere.

Du kan med fordel flytte barnet fra slyngevuggen, når det er faldet i søvn, til sin seng.