• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt over 499 kr.

Slyngevugge tvillinger – Vugge med motor og stativ til to

Findes der en slyngevugge til tvillinger? Og kan den fås med motor til at vugge, og med stativ til at bære dem begge? Hos Bamocks laver vi slynger med vuggemotor, som stille og roligt luller børnene i søvn, og du som forældre kan få hænderne fri i et øjeblik.

Skab ro og harmoni i hjemmet

Det kan i forvejen være hektisk at have en nyfødt i hjemmet, men med to, er man sikker på, at man holdes på tæerne. Ofte er der ikke tid nok mellem den ene vågner, til den anden også kræver ens opmærksomhed, og det kan være svært at putte dem begge, når tiden og armene ikke er til det.

Med en slyngevugge med motor får du hurtigt ro derhjemme, for de blide, vuggende bevægelser, som bamocks’ vuggemotor genererer, er nemlig ganske berolige på selv det mest vrede og triste barn. Derfor kan du med fordel også bruge den til dine tvillinger.

Slyngevugge til tvillinger

Vi har, hos Bamocks, stor erfaring med at vugge børn til ro, både som forældre, men også som producenter af den smarte vuggemotor. Vi har på nuværende tidspunkt ikke en slyngevugge tvillinger, men vi kan tilbyde en slynge til ét barn, som kan blive vugget, mens den anden bliver ammet, skiftet eller sover andetsteds.

Hertil har vi også udviklet et smart stativ, der kan bruges både derhjemme, på farten og på ferien. Det er udformet i stål, der både er let, men også holdbart, og som nemt kan skilles ad, pakkes ned i den medfølgende taske og tages med.

Vug dine tvillinger i søvn

Det er ganske normalt, at man ser utilfredse børn, som har svært ved at sove. Ofte kan en vuggende bevægelse være lige netop det, der får spædbørn til at falde i søvn. Derfor er en slyngevugge tvillinger også et must, som forælder. På den måde skal du ikke kæmpe med længe søvnproblemer, hos hverken dig eller tvillingerne, med vores slyngevugge.

1 reply on “Slyngevugge tvillinger – Vugge med motor og stativ til to”