• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt over 499 kr.

Din babys sikkerhed kommer først: Malingstøv og slyngevugger

Enhver forælder ønsker det bedste for sin baby, og det inkluderer naturligvis at skabe en sikker soveplads.

De seneste år har der været meget fokus på risikoen for metalsplinter i babys øjne, men der er ikke mange der har belyst at malingstøv også kan være sundhedsskadeligt for baby.

Hos bamocks har vi haft fokus på, at der hverken er risiko for at din baby får metalsplinter eller malingstøv på sig, når du køber en slyngevugge, vuggemotor, karmbeslag, stativ og loftkrog hos os. Du kan læse mere her: https://bamocks.dk/sikkerhed/

I dette blogindlæg vil vi belyse problematikken omkring malingstøv i slyngevugger, da vi mener, at det også er vigtigt emne at have fokus på.

Hvorfor er malingstøv problematisk?

Malingstøv opstår typisk, når maling skrabes, slibes eller skæres. Malingen indeholder partikler og kemikalier, der potentielt kan påvirke dit barns sundhed. For babyer, der stadig udvikler deres åndedrætssystem og immunforsvar, kan udsættelse for malingstøv være særlig skadeligt.

Nogle af risikofaktorerne kan være:

  • Åndedrætsproblemer, da babyer har små og følsomme luftveje, der let kan blive irriterede af indånding af malingstøv. Det kan føre til hoste og åndenød
  • Allergiske reaktioner på grund af kemikalierne i malingen kan baby få allergiske reaktioner

Vores engagement i din babys sikkerhed

Du kan ånde lettet op, når du handler hos bamocks. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en slyngevugge, der ikke kun er komfortabel, men også fri for potentielle sundhedsrisici som malingstøv. Derfor har vi taget specifikke forbehold for at sikre, at dine bekymringer kan lægges til side.

Det har vi gjort ved flere tiltag:

  • Omhyggeligt materialevalg:
    Hos bamocks går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi vælger materialer, der er sikre, holdbare og fri for farlige kemikalier. Når du køber et bamocks produkt kan du være helt sikker på at det kan modstå brug og bevægelse uden at afgive skadelige partikler.
  • Professionel malingsbehandling:
    Hvor der måtte være risiko for, at maling kan skrabes af og skabe støv på din baby, har vi taget de nødvendige forholdsregler. Vi har undgået at male de steder, hvor der er risiko for at malingen kan skrabes af og skabe støv ned på din baby.

Afsluttende tanker og anbefalinger

Hos bamocks er din babys sundhed og sikkerhed vores førsteprioritet. Derfor er det vores klare anbefaling at, du benytter dig af vores bamocks slyngevugge sammen med et bamocks ophæng (stativ, loftkrog, eller karmbeslag) samt vuggemotor fra bamocks.

Vi anbefaler derfor vores sampak-løsning, hvor du køber en bamocks slyngevugge, motor og stativ: https://bamocks.dk/sampak-med-slyngevugge-vuggemotor-og-stativ/ 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *